(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 530 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.


Elon vakuutus- ja eläkeprosessi on kehitysmyönteinen organisaatio, jossa panostetaan voimakkaasti erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä toiminnan kehittämiseen mm. analytiikan keinoin. Prosessien kehittäminen, uudet teknologiat sekä uusien palveluiden kehittäminen ovat meille tärkeitä alueita työeläkeosaamisen lisäksi.


Haemme vakuutus- ja eläkeprosessin tuotannon tukeen vanhempainvapaan sijaiseksi järjestelmäasiantuntijaa 1.9.2020 alkaen. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti.


Arkeemme kuuluvat lukuisat omat ja alan yhteiset järjestelmät, joita hoidamme monitoimittajaympäristössä. Tehtäväsi keskittyy käyttäjätukeen, järjestelmien ylläpitoon, testaukseen ja testausautomaatioon sekä uusien palveluiden käyttöönottoon ja robotiikkaan liittyviin tehtäviin. Osallistut aktiivisesti ryhmämme toiminnan ja järjestelmien sekä työvälineiden kehittämiseen.

Odotamme sinulta


 • vähintään loppuvaiheen korkeakoulutasoista koulutusta, mieluinen IT-alalta
 • kokemusta järjestelmien ylläpidosta, testauksesta ja häiriöhallintaprosesseista 
 • kykyä omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä, tietomalleja ja niihin liittyviä prosesseja
 • paloa ongelmien selvittämiseen yksin ja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
 • hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia joustavasti erilaisissa tehtävissä
 • erinomaista suullista ja kirjallista viestintätaitoa

Aiempi kokemus vakuutusalalta ja laskutukseen liittyvistä prosesseista/järjestelmistä on eduksi tehtävän hoidossa.


Tarjoamme sinulle


 • koulutuksen työeläkealan osaajaksi sekä erilaisia kehittymispolkuja vahvuuksiesi mukaan
 •  vastuullisen ja mielenkiintoisen työn työeläkealan järjestelmien parissa
 • hyvät henkilöstöetuudet ja kannustavan työyhteisön
 • ajanmukaiset työvälineet
 • modernit toimitilat Espoon Tapiolassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Kirsi Gröndahl, 6.8. klo 10 – 12 ja 11.8. klo 13.30– 15.30, puh. 040 523 8480. Pyydämme täyttämään rekrytointijärjestelmässämme olevan hakemuslomakkeen palkkatoivomuksineen viimeistään 16.8.2020.