(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

HAEMME AUTOMAATIO-OSASTOLLE JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Teollisuuslaitostemme automaatiojärjestelmäsuunnittelutehtäviin. Tehtävässä vaaditaan automaatioinsinöörin tutkintoa (AMK) tai vastaavaa, sekä mielellään muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sujuva englannin kielen hallinta sekä hyvät vuorovaikutus- sekä kommunikaatiotaidot ovat tärkeitä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta. Microsoft palvelinympäristöjen hallinta, erilaisten logiikka- ja raportointijärjestelmien sekä tietoverkko- ja kyberturvallisuusosaaminen katsotaan eduksi.

Järjestelmäasiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on ABB800xA automaatiojärjestelmäohjelmistojen ylläpito ja kehitys sekä uusien automaatiosovellusten ja tuotannon ohjausreseptien suunnittelu ja toteuttaminen.  

Järjestelmäasiantuntija vastaa oman vastuualueensa tuotannon ohjausreseptien ja raporttien yläpidosta ja kehityksestä.

Järjestelmäasiantuntia tekee tiivistä yhteistyötä automaatiotiimin, tuotantohenkilöstön, -insinöörien ja -kemistien kanssa tuotannon ohjausohjelmien kehittämiseksi sekä järjestelmätoimittajien asiantuntijoiden kanssa järjestelmien kehittämiseksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä. 

Hakemukset ja lisätiedot:

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 16.08.2020

Lisätietoja tehtävistä antaa automaatioinsinööri Jukka Häkkilä, puh. 046 876 0650 
tai  jukka.hakkila@cabb-chemicals.fi 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 16.08.2020 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.