(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Kanta-Hämeen keskussairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Haemme järjestelmäasiantuntijaa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin tietohallintoyksikköön. Tehtävään kuuluu ICT-ympäristön hallinta, tukitehtävät ja päivittäinen yhteistyö teknologiakumppanien kanssa. Odotamme uudelta asiantuntijalta hyvää teknistä valmiutta, yhteistyökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaista ongelmanratkaisukykyä. 

Järjestelmäasiantuntija on ICT-alan moniosaaja, joka on osa tietohallintoyksikön operatiivista palvelutiimiä. Tiimin vastuualueelle kuuluvat seuraavat kokonaisuudet:

  •     ICT-tukipalvelut
  •     ICT-ympäristön muutoshallinta
  •     ICT-infrastruktuurin hallinta ja ylläpito
  •     ICT-laitteiden hallinta ja ylläpito
  •     Käyttövaltuushallinta
  •     Asiantuntijatehtävät sairaanhoitopiirin IT-projekteissa

Sairaanhoitopiirin ICT-ympäristö on laaja, jonka ansiosta myös työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat päivittäin. Pystymme todennäköisesti myös räätälöimään toimenkuvaasi vastaamaan osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Edellytämme kuitenkin kykyä opetella kokonaan uusia asiakokonaisuuksia jatkuvasti uudistuvassa ICT-ympäristössä. Tyypillinen työviikkosi osana operatiivista palvelutiimiä koostuu ainakin seuraavista tehtävistä:
      
Ensisijaisesti päivittäiset ICT-tukitehtävät 

Olet mukana huolehtimassa siitä, että sairaanhoitopiirin palveluksessa olevat terveydenhuollon ammattilaiset pystyvät suorittamaan työtehtäviään kohdaten mahdollisimman vähän ongelmia tietotekniikan kanssa. 
Loppukäyttäjätukea tehdään puhelimitse ja etäyhteyttä käyttäen, mutta myös lähituki sairaalan sisällä on osa päivittäistä työrutiinia. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat erinomaisen ongelmanratkaisukyvyn.

ICT-laitteiden hallinta 

Operatiivinen palvelutiimi vastaa myös sairaanhoitopiirin ICT-laitteiden hallinnasta. Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä olet vahvasti mukana työasemien elinkaarihallinnassa, sovelluksien asennuksissa ja päivityksissä. Arvostamme erityisesti Windows 10 & 7-käyttöjärjestelmien tuntemusta, sekä mobiililaitteiden osalta Android ja iOS osaamista. Kaikki sairaanhoitopiirin ICT-laitteet kuuluvat hallintajärjestelmien piiriin.

Käyttövaltuushallinta

Tehtävään kuuluu keskeisesti henkilöstön käyttövaltuushallinta ja muutaman tietojärjestelmän pääkäyttäjänä toiminen. Sairaanhoitopiirin käytössä on Active Directoryn lisäksi myös erillinen keskitetty käyttövaltuuksien hallintajärjestelmä. Lisäksi O365 tuntemus on hyödyksi tehtävässä.

Tietosuojan ja tietoturvan toteutumisen valvonta, sekä tietoturvan jalkauttaminen

Järjestelmäasiantuntijana ymmärrät tietoturvan ja tietosuojan merkityksen päivittäisessä toiminnassasi erityisesti yllä mainittuihin osa-alueisiin liittyen. Kykenet tunnistamaan mahdolliset riskit ja puuttumaan niihin asiaankuuluvalla tavalla.

Asiantuntijatehtävät ICT-projekteissa

Uudistamme jatkuvasti sairaanhoitopiirin ICT-ympäristöä ja yksikkömme tarvitsee säännöllisesti asiantuntijoita osallistumaan mukaan projekteihin teknisinä asiantuntijoina. Tehtävässä toimiessasi pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään uusia ICT-kokonaisuuksia sairaanhoitopiirin ja sen henkilöstön käyttöön.

Katsomme eduksi, jos tunnet jo valmiiksi sairaalamaailman sovelluksia tai pystyt omaksumaan nopeasti uusia taitoja. Tarvittaessa jalkaudut rohkeasti kentälle auttamaan henkilökuntaamme kaikissa tietoteknisissä ongelmissa ja poimit tikettijärjestelmästä oma-aloitteisesti tehtäviä itsellesi. Toivomme sinulta kokemusta ICT-infran hallinnasta, ICT-tukitehtävistä, asiakaspalvelusta tai ICT-laitteiden asennuksesta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta tietotekniikan alalla. 

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.