(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
ICT Elmo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Onko moderni tietotekniikka intohimosi? Löytyykö sinulta kokemusta IT infran ylläpito-, tuki- ja vianselvitystehtävistä? Oletko porukasta aina se henkilö, joka miettii miten asioita voisi tehdä tehokkaammin tai entistä järkevämmällä tavalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan ICT Elmon loppuasiakkuuden sisäisestä IT ympäristöstä Tampereelle. Tehtävä keskittyy pääasiassa Windows työasemiin- ja palvelimiin sekä Microsoftin tuoteperheeseen kuuluviin sovelluksiin. Tehtävä pitää sisällään niin ylläpito-, tuki- kuin kehitystyötä. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan aidosti myös tehtävänkuvaasi osaamisesi sekä intohimosi mukaan.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tulet työllistymään suoraan ICT Elmo Oy:n palkkalistoille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työskentelypisteesi tulee olemaan Tampereella, mutta tehtävä sisältää myös satunnaisia reissupäiviä Suomessa.

Kenelle tehtävä sopii?

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta IT-alalta, esim. palvelinten valvonnasta ja hallinnasta tai järjestelmäasiantuntijan tehtävistä. Odotamme sinulta ammattitaitoa ja monipuolista näkemystä IT-infra ylläpito- ja kehitystehtäviin. Et tyydy pelkästään vain suorittamaan työtäsi, vaan haluat olla luomassa uutta ja kehittää toimintaa entisestään. Tulet työskentelemään vahvasti asiakasrajapinnassa, joten toivomme sinulta myös asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kykyä toimia aktiivisena tiimin jäsenenä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavia ja itsenäisiä tehtäviä, rennolla meiningillä ja tiimin tuella höystettynä. Pääset osaksi yritystä, jossa on välitön ja avoin ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin, kehittää toimintaa, tuoda omia näkemyksiäsi esille sekä erityisesti kehittyä itse jatkuvasti. Saat myös ympärillesi innostuneen ja ammattitaitoisen kollegaverkoston, joiden kanssa on mukava jakaa työarkea.

Keitä Elmolaiset ovat?

''Elmolaisia on tällä hetkellä hieman vajaa 80. Olemme kasvava organisaatio, joka on rakennettu heittäytymisestä, innostuksesta, hyvästä palvelusta ja tiimityöstä. Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Meillä ei ole siiloja. Ei meitä ja muita, vain yksi yhteen hiileen puhaltava tiimi. Työyhteisössämme on rento ja välitön meininki, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meiltä löydät osaavat työkaverit, modernit työkalut sekä kehittyvän ja dynaamisen organisaation sekä kattavat henkilöstöedut.''

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti jo elokuussa.

Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy. Työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan ICT Elmo. Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Saari, mikko.saari@barona.fi, 040 738 6122