(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Treston Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Treston kuuluu maailman johtaviin teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittajiin. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme teollisiin ja teknisiin työpisteisiin laadukkaita työpisteratkaisuja. Treston Group -konsernin pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Suomessa. Tytäryhtiömme palvelevat kuudessa maassa: Ruotsissa, Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Lisäksi jälleenmyyjäverkostomme kattaa yli 30 maata. Oma myyntiverkostomme ja jälleenmyyjämme avustavat ja palvelevat globaalisti. Trestonin liikevaihto on noin 45 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 270.
www.treston.fi

Haemme

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Trestonin IT-osasto tuottaa konsernin liiketoimintoja tukevia IT-ratkaisuja. Järjestelmäasiantuntijan tehtäviin kuuluu sisäisten tietojärjestelmien hallinta- ja kehitystyötä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutustaustaa sekä vahvaa kokemustaustaa tietojärjestelmien parista. Erityisesti ERP-, SQL-, integraatio- ja palvelinosaaminen on tehtävässä kriittisen tärkeää. Kokemus Microsoft Dynamics Ax- tai IBS Enterprise -järjestelmistä on tehtävässä eduksi.

Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta palveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Olet aloitteellinen kehittäjä ja viet tehtäviä järjestelmällisesti ja tehokkaasti eteenpäin. Suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on kansainvälisessä toimintaympäristössä välttämätön.

Tehtävän sijaintipaikkana voi olla Jyväskylän tai Turun tehdas tai Vantaan myyntikonttori. Osa työstä voidaan tehdä etänä. Tehtävässä tarvitaan matkustamista tehtaiden välillä Suomessa. Kehitysprojektit voivat edellyttää matkustamista myös ulkomaan yksiköissä. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

Treston tarjoaa sinulle roolin, jossa pääset käyttämään vahvaa osaamistasi ja kehittämään sitä edelleen. Tulet osaksi tiimiä ja työyhteisöä, jossa saat vastuuta ja vapautta sekä tarvittavaa tukea työhösi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi ja Tea Heinola, 040 045 1039 / tea.heinola@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 7.7.2020 osoitteessa www.adecco.fi.