(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Monetra Pohjois-Savo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme kehittyvään ja uudistuvaan organisaatioomme JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä pääkäyttäjiemme sekä muiden palkka- ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa.

Oletko tietojärjestelmien ylläpitoon orientoitunut ja kehityksestä innostunut ja osaava henkilö? Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön ja kehittymiseen panostavan työpaikan. Meillä pääset kehittämään voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme. Osallistut asiakkaille tehtäviin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin, sisäisiin tuotannon kehittämisprojekteihin sekä toimit käyttäjien tukena ja prosessin kehittäjien oikeana kätenä.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä tai järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Ohjelmistojen osalta eduksi katsotaan ymmärrys tietokannoista ja SQL:stä sekä Python-ohjelmointikielen osaaminen ja Windows-palvelinten ylläpitokokemus. Arvostamme kokemusta ohjelmistokehityksestä joko työn tai koulutuksen kautta ja järjestelmäasiantuntijan roolissa työskentelet automatisoinnin ja robotiikan parissa.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelykykyä, persoonana olet oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan.

Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot ovat Avainta-työehtosopimuksen mukaisia. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kuopio.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 24.5.2020 klo 15.00 mennessä.