(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Haemme turvatekniikan järjestelmäasiantuntijaa Kuopion toimipisteeseemme. Tehtävänkuvaan kuuluu turvajärjestelmien (kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloilmoitin ja kulunvalvontajärjestelmät) sekä AV-järjestelmien ohjelmointi-, käyttöönotto ja asennustehtävät uudis- ja peruskorjaus kohteissa. Tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan!

Pääset työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää sopivaa teknisen alan (sähkö-, tele- tai automaatioalan) perustutkintoa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemusta turvatekniikan asennuksista sekä turvallisuusjärjestelmien ohjelmistojen käyttöönottotyökokemusta.

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Asiakkaidemme luonteen takia nuhteeton tausta on työsuhteen edellytyksenä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Niko Soininen, p. 050 571 2490.

Hae tehtävää 15.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.