(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti.

Innostutko sovelluskehityksestä ja skriptauksesta? Onko sinulla kokemusta IT-alalta ja kiinnostaako sinua palvelinkäyttöjärjestelmät? Hae Microsoft Akatemiaan ja nappaa työpaikka järjestelmäasiantuntijana CSC:lla! 

Palveluidemme käytön laajentuessa etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla tukena korkeakoulutuksen ja julkishallinnon mahdollistamassa palveluiden digitalisaation kehittämisprosessissa. Oletko sinä etsimämme henkilö? Liity joukkoomme ja tartu työpaikkaan Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta tai kiinnostusta sovelluskehitystä ja skriptausta kohtaan
  • Windows- ja Linux palvelinkäyttöjärjestelmien tuntemusta
  • Mielenkiintoa tietojärjestelmien kehittämistä kohtaan
  • Kiinnostusta ”infrastructure as code” - tyyppistä tietojärjestelmien hallintaa kohtaan
  • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi

Meille kaikista tärkeintä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Voit tutustua lisää yrityksemme toimintaan nettisivuillamme.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Rekrytoimme tiimiimme uuden osaajan Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, minkä aikana kehityt Microsoft-teknologioiden osaajaksi uuden työroolisi kautta. Sarasen ja Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman kautta saat tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana n. 20 koulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi yrityksessämme merkittävällä tavalla. 

Koulutusohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksemme välille ohjelman päätteeksi. Seitsemättä kertaa järjestettävän Microsoft Akatemian kautta yli 350 Microsoft-osaajaa on löytänyt itsensä uusien työtehtävien pariin.

Voit lukea lisää ohjelman sisällöstä ja tavoitteista Sarasen nettisivuilta. 

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:
1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691561

Löydät Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691561.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Muistathan ilmaista kiinnostuksesi tätä positiota kohtaan Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä. 

Hakujakso päättyy 30.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!