(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haemme järjestelmäasiantuntijaa tiimiimme CEPH-tallennusympäristön ylläpito- ja kehitystehtäviin Espooseen. Vastuualueinasi ovat CSC:n pilvitallennusalustat, Allas-objektitallennusalusta ja EuroHPC-supertietokoneen yhteyteen tuleva software defined storage-ratkaisu. Hallinnoit tallennuskapasiteettia joka kasvaa tämän vuoden aikana 30PiB suuruiseksi. Lisäksi pääset kehittämään ainutlaatuista tallennusalustaamme optimoimalla sen toimintaa ja integroimalla sitä muihin tuottamiimme palveluihin.

Tehtävässä pääset tutustumaan tieteen tallennustarpeisiin ja viimeisimpään teknologiaan tallennuksen alalla.  Palvelua tarjotaan suurta tallennuskapasiteettia tarvitseville asiakkaille, joita ovat mm. superlaskennan käyttäjät, kulttuuriaineistoja tallentavat organisaatiot, ja korkeakoulut. 

Olet hankkinut kannuksesi suurten linux-järjestelmien ylläpitäjänä, ja tallennusjärjestelmät ovat lähellä sydäntäsi. CEPH-ohjelmiston tuntemus on toivottavaa. Ilmaiset itseäsi sujuvasti englannin kielellä ja Ansiblella, eivätkä ketterät kehitysmenetelmät ja tiivis tiimityö tunnu sinulle vierailta. Järjestelmäylläpito, koodaus, suorituskykyongelmien selvittäminen ja järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelu ovat sinulle mielekästä sisältöä työpäivässäsi. Et vierasta konesalityöskentelyäkään. Tarjoamme kehittymismahdollisuuksia, kasvavan toimintakentän ja dynaamisen tiimin. Tuottamasi palvelut ovat ainutlaatuisia ja eurooppalaisittain merkittäviä.

Olemme rautainen asiantuntijaporukka, joka suunnittelee ja toteuttaa tallennusratkaisuja monenlaisiin asiakasympäristöihin, joita CSC toteuttaa palveluntarjoajana. Kehitämme itseämme ja otamme uusia teknologioita käyttöön uusien asiakastarpeiden myötä. 

Toimistomme sijaitsee Espoossa lähellä Keilaniemen metroasemaa. Työajat ovat joustavat ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry.