(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

YTK on Suomen suurin työttömyyskassa ja se tarjoaa jäsenilleen luotettavan ansioturvan. Saamme jo nyt erinomaisia arvioita asiakkailtamme tehokkuudestamme ja palveluprosessien joustavuudesta, mutta haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan työelämän käänteissä vieläkin paremmin.

Etsimme kehitystiimiimme kokenutta järjestelmäasiantuntijaa jatkuvien palvelujen monipuolisiin tehtäviin. Jatkuvien palvelujen asiantuntijana osallistut päivittäisen tuotannon hoitamiseen liittyviin tehtäviin ja toimit tarvittaessa kehitysprojekteissa sekä projektipäällikkönä että oman alueesi asiantuntijana.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja osaamista seuraavista osa-alueista:

  • Palvelinympäristöt (Microsoft Windows Server)
  • Pilvipalvelut (Azure & AWS)
  • O365 -ympäristön ylläpito ja kehitys
  • Windows työasemahallinta
  • Mobiililaitehallinta
  • Microsoft AD-käyttäjähallinta (On-premise, Azure AD) 
  • Tuotantoympäristöjen valvonta- ja häiriönhallintaratkaisut
  • Projektityöskentely

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sekä hyviä tiimityötaitoja että kykyä työskennellä itsenäisesti. Odotamme, että toimit pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Haluat ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja olet valmis jakamaan osaamistasi organisaation käyttöön. Pystyt jakamaan työaikaasi sujuvasti usean eri tehtäväkokonaisuuden välillä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja dokumentoit työsi selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tarjoamme sinulle kehittymisorientoituneen työyhteisön, johon kuuluvat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, sopivankokoinen ja ketterä organisaatio sekä vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme Suomen innostavinta työpaikkaa.

Toimipaikkamme on Loimaalla, mutta joustavat etätyöratkaisumme ja työpisteet Turussa ja Helsingissä mahdollistavat työn tekemisen osittain myös muualta käsin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 6.3.2020 mennessä hakulomakkeellamme http://www.webropolsurveys.com/ytkrekrytointi.net

 Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Seppo Turunen, puh.050 520 5802, tavoitat hänet 20.2 klo 15:30–17, 27.2. klo 15-17 tai 4.3 klo 16-17.