(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA
Nice-business Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

NICO on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin. NICO tarjoaa palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. NICO, Nice-business Consulting Oy, on osa Fujitsu-konsernia. Lisätietoja osoitteesta: https://www.nico.fi/ 


Nico hakee kansainväliselle lääkealan yritykselle Turkuun

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA, LIFE SCIENCE R&D AND MANUFACTURING IT

Työtehtävät muodostuvat IT-infran järjestelmäasiantuntijana toimimisesta laaja-alaisesti kehitys-, operointi-, ylläpito-, tuki- ja vianselvitystehtävissä sekä muutoksenhallinnasta. Järjestelmäalueina asiantuntijalla ovat työasemaympäristö ja virtuaalityöpöytäratkaisut sekä palvelimet ja virtualisointi, 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta järjestelmäasiantuntijana toimimisesta sekä vahvaa osaamista ja käytännön kokemusta seuraavista teknologioista:

  • VMware ESXi platform
  • Windows server and client OS
  • Active Directory + GPO
  • Citrix platform
  • Microsoft SCCM
  • Server and client hardware 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot.  

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiakkaan työyhteisössä kiinnostavalla toimialla. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohessa. Työnantajasi on Nico, mutta työpisteesi sijaitsee asiakkaan tiloissa. Työ alkaa heti sopivan asiantuntijan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Juha Hyvärinen joko puhelimitse numerosta 0505922164 tai sähköpostilla osoitteesta juha.hyvarinen(at)nico.fi.