(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Porasto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu Poraston lakisääteisten eläkkeiden ja lisäeläkkeiden käsittely- ja laskentajärjestelmän kehittäminen. Tehtäviin voi kuulua myös muiden järjestelmien kehitystyötä. Henkilön tehtävänä on suunnitella, määritellä ja testata eläkehakemusten ja arviolaskelmien käsittelyyn tarkoitettua käsittelyjärjestelmää sekä hoitaa käyttäjätukea yhdessä muiden järjestelmäkehittäjien kanssa.

Järjestelmäkehitys tapahtuu tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme, asiakkaidemme ja ulkoisten konsulttien kanssa. Työhön kuuluu myös osallistumista kaikkien eläkelaitosten yhteisten järjestelmien määrittelyyn, suunnitteluun, testaamiseen ja työeläkealan yhteistyöryhmissä työskentelyyn.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa, vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta. Työkokemus vakuutusalan tietojärjestelmien kehitys- ja projektityöstä sekä työeläkealan tuntemus ovat eduksi. Numerotarkkuus, suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, vuorovaikutustaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne auttavat tehtävän hoidossa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.2.2020 Henri Ala-Honkolalle sähköpostitse henri.ala-honkola@porasto.fi.