(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Vahvistamme nyt tietohallinnon tiimiämme ja haemme Service Centeriimme Vantaan Tammistoon 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

ensisijaisena vastuualueenaan tietoturva ja verkot. 

BAUHAUS-tietohallintotiimi vastaa Suomen ja Viron BAUHAUSin IT-toiminnoista kokonaisuudessaan. Järjestelmäasiantuntijan toimenkuva BAUHAUSin IT-osastolla on monipuolinen ja pääset mukaan niin haastaviin kehitysprojekteihin kuin ratkaisemaan käyttäjien päivittäisiä IT-ongelmia. 

Järjestelmäasiantuntija – tietoturva ja verkot työnkuvaan kuuluu muun muassa palomuurien ylläpito, päivitykset ja konfigurointi. VPN-yhteyksien ja verkkojen hallinta sekä kehittäminen ovat osa työtehtävääsi. Työssäsi toimit vahvassa yhteistyössä ulkoisen kumppanin kanssa ja vastaat osaltasi yhteistyöstä kumppanin suuntaan. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää osaamista teknisestä tietoturvasta, palomuuriteknologioista, virtualisointialustoista, Linux- ja Win-palvelimista, IP-verkoista sekä tietoliikennelaitteista. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa osaamista ja koulutustaustaa, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme vahvaa asiakaspalveluasennetta ja tiimityöskentelytaitoja, sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme asianmukaiset työkalut, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä vakituisen työpaikan kansainvälisessä, vakavaraisessa ja kasvavassa kaupan alan yrityksessä.

Jätä hakemuksesi viimeistään 16.2.