(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme Istekki Oy:n Keskitetyt hallintapalvelut -ryhmään lisävahvistusta ICT-prosessien automatisointien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Asiantuntijaroolissa kehität Istekin palveluiden automatisointia helpottaen ja poistaen manuaalisia tehtäviä laatua sekä tehokkuutta lisäten. Tukenasi on osaava ja innostava tiimi, jossa viihdyt varmasti.

Istekki tarjoaa sinulle näköalapaikan julkisen sektorin ICT-kenttään. Saat mahdollisuuden työskennellä hyvin erilaisten teknologioiden, ratkaisujen ja organisaatioiden parissa. Tarjoamme paitsi mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, sen tueksi myös ammattitaitoiset tekijät ja organisaation, jossa autamme toisiamme. Koulutusmahdollisuudet ovat Istekissä tunnetusti hyvät ja tukevat kehittymistäsi.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa skriptaus- ja/tai ohjelmointiosaamista esim. Powershell, Bash, Python ja C#. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ja näyttöä osaamisestasi ICT-automatisoinnin parissa yhdellä tai useammalla ICT-automaatiojärjestelmällä, esim. ActiveBatch, MS Orchestrator, Control M, JAMS, Ansible.

Lisäksi vaatimuksena on, että omaat vahvat yhteistyötaidot ja hyvän loogisen hahmotuskyvyn. Juuri sinä saatat olla etsimämme vahvistus, jos olet toimintatavoiltasi aikaansaava ja oma-aloitteinen. Hyödynnät myös työssäsi tehokkaasti versionhallintaa ja ymmärrät dokumentoinnin merkityksen.

Eduksi katsotaan kokemus DevOps -toimintamallista ja CI/CD pipelinesta, pilviteknologioiden tuntemus mm. PowerApps, Flow, Azure Automation, osaaminen yleisesti käytössä olevista dataformaateista, esim. json, yaml, csv, xml sekä kokemus palveluntuottajaympäristössä toimimisesta.

Hakuaika tehtävään päättyy 23.2.2020 klo 23.59. Paikka voidaan tarvittaessa täyttää heti soveltuvan henkilön löydyttyä hakuajan ollessa vielä kesken.

LISÄTIETOJEN ANTAJAT (NIMET, YHTEYSTIEDOT, AJANKOHTA, MUUTA)

Ryhmäpäällikkö Niko Virtanen (niko.virtanen@istekki.fi, +358444341063).