(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
SLT-Consults Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Haemme SLT-Consult Oy:lle
Järjestelmäasiantuntijaa

Sähköverkkojen automaatiojärjestelmien ohjelmointi-, ylläpito sekä kehittämistehtäviin. Tehtävässäsi osallistut alue- ja jakeluverkon elinkaaripalveluiden tuottamiseen osana organisaatiotamme.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus sähköasemien ja muuntamoiden kaukokäyttö- ja automaatiojärjestelmistä. Sinulla on osaamista ABB, Netcontrol, Siemens tai vastaaviin scada- ja ala-asemajärjestelmiin. Tiedonsiirtotekniikan osaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. 

Toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Hyvinkäällä ja Tampereella, mutta järjestämme tarvittaessa työpisteesi kotipaikkakunnallesi. Nykyaikaisten tiedonsiirtoyhteyksien ansiosta matkustus on järjestettävissä elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Kärki p. 040 0329878.

Käynnistämme haastattelut mahdollisimman pian, joten tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 16.2.2020 osoitteessa slt-consults.fi/yritys/rekrytointi.