(Poistunut julkaisusta)

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA
Telia Inmics Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Toimintamme kasvaessa ja asiakaskuntamme laajetessa haemme reipasta järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään Helsinkiin.

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA 

Mitä työtehtäviisi meillä kuuluu? Asiakkaamme pääkaupunkiseudulla ovat pääosin keskisuuria ja suuria yrityksiä, joille toimitamme laajan kirjon palveluita. Työtehtävät meillä ovat moninaisia ja vaihtelevia, mutta pähkinänkuoressa ne keskittyvät asiakkaidemme loppukäyttäjälaitteiden parissa tapahtuviin asennus, ylläpito- ja vianselvitystehtäviin. Laitekanta koostuu pääosin Windows- ja Mac- työasemista, iOS ja Android –mobiililaitteista ja näihin liittyvistä oheislaitteista. Työtehtävät suoritetaan pääasiassa asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtävät vaihtelevat tilanteen mukaan ja tarjolla on tehtäviä niin liikkuvassa, kuin hieman stabiilimmassakin roolissa. Kiinteässä lähituessa työskentelet pääsääntöisesti yhden tai muutaman asiakkaan tiloissa tuottaen heidän tarvitsemiaan lähituen palveluita. Liikkuvassa roolissa suoritat tehtäviä eri asiakkuuksissa prioriteettien mukaan kesittyen kuitenkin silloinkin loppukäyttäjälaitteisiin.

TOIVOMME

Jotta suoriudut tehtävistäsi mallikkaasti, omaat kokemusta vastaavista tehtävistä jo vaikka muutamankin vuoden ajalta. Olet päässyt ratkomaan mitä ihmeellisimpiä loppukäyttäjälaitteisiin liittyviä ongelmia ja rautaisella asiakapslaveluotteellasi olet pelastanut monen loppukäyttäjän päivän mahdollistamalla heidän työnsä saumattoman jatkumon. Asiakkaiden ympäristöt ovat useimmiten hyvinkin vakioituja, joten pyörää ei tarvitse keksiä joka kerta uudestaan, vaan pystyt toimimaan yhdessä sovittujen mallien ja käytänteiden mukaisesti ja dokumentoimaan tekemäsi asiat vähintään yhtä hyvin kuin kollegasi. Jos seuraavat termit ovat tuttuja ja olet näiden aihepiirien kanssa jo jonkin verran touhunnut, niin loistojuttu: Win7, Win10, MacOS, Android, iOS, AD, GPO, SCCM, LAN, WLAN. 

Kaikkea ei tietenkään kaikesta tarvitse osata, riittää, että tunnistat näiden väliset suhteet ja osaat soveltaa asioita käytäntöön. Palvelin- ja verkkoteknologioiden tuntemuksesta ei myöskään ole haittaa, sillä laaja kokemus auttaa sinua työskentelemään monitoimittajaympäristössä, jossa haasteita ratkotaan yhdessä muiden toimittajien, sekä meidän Suomen parhaan Service Deskin kanssa. Aina on etua myös siitä, jos ruuvimeisseli pysyy kädessäsi, sillä olemme valtuutettu HP,- ja Lenovo –huoltokumppani.

Asiakkaamme etu on sinulle aina ensisijalla ja tuot yrityksemme toiminnalle iloiset kasvot päivittäisten käyttäjäkohtaamisten kautta. Koska meillä lähes kaikki työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä, ideaalihakijana olet ennen kaikkea rautainen asiakaspalvelija ja sinulla on asenne kohdallaan – asiathan oppii sitten tekemällä.Työn luonteen vuoksi tarvitset meillä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työtehtäväsi ja työntekopaikkasi saattaa vaihdella päivittäin, joten ethän myöskään vierasta muuttuvia tilanteita ja olosuhteita? Ja toki työn jälkesi on laadukasta niin ryhmässä kuin yksinkin työskennellessä.

TARJOAMME

Meillä pääset oppimaan uutta rennossa ja aktiivisessa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia tukemassa kehittymistäsi. Työskentelet monipuolisissa tehtävissä ja tulevaisuuden kehityssuunnitelmiasi tuetaan aktiivisesti. Tutustu meidän huikeisiin uratarinoihin ja esimerkiksi Suomen parhaaseen Service Deskiimme täällä. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavat ja asiantuntevat työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.
 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 16.2.2020 mennessä! Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen, puh. 044 063 5640 tai matias.ihalainen@inmicsnebula.fi.