(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme järjestelmäasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen. Työskentelet osana ICT- ja digitaaliset palvelut -tiimiä Porin kampuksella.

Olet mukana työryhmässä, joka ylläpitää ja kehittää SAMKin palvelinsalin, tietoverkon ja tietoturvan palveluja. Keskeisiä ICT:n osa-alueilta ovat:

  • Palvelinsalitekniikat
  • VMware-palvelinympäristöt ja HCI
  • Red Hat ja CentOS -palvelinten hallinta ja ylläpito
  • Tietoverkot: mm. langalliset ja langattomat verkot
  • Tietoturva: mm. palomuurit, valvontajärjestelmät, lokien hallinta, varmistusjärjestelmät

Edellytämme ymmärrystä ja osaamista keskeisissä tehtävissä, ryhmätyöskentelytaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halukkuutta itsensä kehittämiseen.

Osaajaksi olet kehittynyt yli 5 vuoden työkokemuksella edellä esitetyissä tehtävissä. Lopullinen työnkuvasi muotoutuu taitojesi perusteella. Infrapalvelujen ryhmän jäsenenä pääset kehittämään SAMKin järjestelmiä ja samalla omaa osaamistasi sekä siten vaikuttamaan tuleviin työtehtäviisi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto

Palkkaus on Sivistan mukainen. Työaika on 36,45 tuntia viikossa. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 7.2.2020 klo 16:00. Tehtävään valitun henkilön on toimitettava esimiehelle hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työsuhteen alkamista. Tehtävää haetaan sähköisesti e-lomakkeella: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10077/lomake.html

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallintopäällikkö Osmo Santamäki, 044 710 3035, osmo.santamaki@samk.fi