(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme Raumalle Contineo-konserniin JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen. 

Contineo Oy on suomalainen konserniyhtiö, joka tarjoaa koko valtakunnan kattavasti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Konserni tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Contineo-konserniin kuuluvat seuraavat yritykset: RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy sekä Helmiranta. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! https://www.contineo.fi/

Järjestelmäasiantuntijana pääasiallisena tehtävänäsi on ottaa käyttöön ja ylläpitää eri järjestelmiä, kehittää järjestelmäkokonaisuutta, palvelin- ja kapasiteettiratkaisuja ja ohjata toimittajia järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa.

Lisäksi järjestelmäasiantuntijana vastaat oman vastuualueesi dokumentoinnista ja osallistut kilpailutuksiin teknisenä asiantuntijana. Myös tietoturvan kehittäminen on olennainen osa tehtävänkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, riittävää teknistä osaamista ja hyviä kommunikointitaitoja sekä oman organisaation sisällä, että muiden sidosryhmien suuntaan. Myös ongelmanratkaisukyky on tärkeä ominaisuus. Laadukkaan ICT-palvelun tuottaminen omalle organisaatiolle ja asiakkaille on kunnia-asiasi. Edellytämme myös sujuvaa suomen kieltä ja riittävää englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulta osaamista ja kokemusta mahdollisimman monesta osa-alueesta:

  • Windows- ja linuxpalvelimet
  • Kapasiteettiratkaisut
  • Verkkotekniikat, integraatiot ja tiedonsiirto
  • Windows työasemat
  • Käyttövaltuus- ja identiteetinhallinta
  • Järjestelmien ylläpito

Olet joko kokenut konkari tai vasta työuraasi aloitteleva. Tärkeintä on hyvä asenne ja kyky yhteistyöhön eri osapuolien kanssa.

Lopullinen tehtävänkuva muodostuu osaamisesi mukaan.

Jos koet tämän sinun mahdollisuudeksesi, hae paikkaa pikaisesti sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Hakemukset ainoastaan työnhakuilmoituksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8 - 16 Jaana Koivumäki 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.