(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Tiesitkö, että Intrumilla lähes 10% henkilöstöstä työskentelee IT:n parissa? Meillä IT-palvelut ovat aidosti avainasemassa liiketoiminnassa. Digitalisaatio on korkealla prioriteetilla strategiassamme ja meillä työskennellään jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä niin organisaation ja prosessien kuin IT-järjestelmienkin osalta.

Haemme Intrumin kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme sinua, järjestelmäasiantuntija.

Työpäiväsi koostuu monimuotoisesta ja aktiivisesta ongelmaratkaisusta IT-palveluiden käyttöönottojen sekä ylläpitotehtävien parissa. Lisäksi pääset halutessasi kehittämään palveluitamme ja prosessejamme. Uskallat ottaa vastuuta ja saat vietyä omatoimisesti asioita eteenpäin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa ja oppia uusia asioita. Lisäksi toivomme XML-osaamista, XSLT -ymmärrystä, Unix/Linux -perusosaamista, SQL-osaamista sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työskentelet sujuvasti englanniksi.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta määrittelytyöstä ja käyttöönotoista. Lisäksi ohjelmointiosaaminen sekä järjestelmäintegraatioiden tuntemus auttaa sinua onnistumaan tehtävässä. Saatat olla etsimämme osaaja, jos sinulla on tietotekninen korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) ja mahdollisesti jo työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.

Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen klikkaamalla tätä linkkiä. Hakuaika päättyy 22.1.2020.