(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Den Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haemme tietohallintoomme uutta järjestelmäasiantuntijaa

DENin järjestelmäasiantuntijana vastaat IT-palveluidemme laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin eri osastojen kanssa. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Oulunsalossa – toimit valtakunnallisesti koko yrityksemme tukena. 

Arvostamme

Uudessa tehtävässäsi on tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Toivomme sinulta soveltuvaa tietoteknistä koulutusta sekä vahvoja tiimityötaitoja. Arvostamme vahvoja suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja. On tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut alasta ja kehittämään IT-toimintojamme.

Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta vastaavassa roolissa toimimisesta sekä osaamista mm. seuraavista: 

  • O365 -ympäristön ylläpito ja kehitys 
  • Microsoft Windows Server (Unix osaaminen katsotaan eduksi) 
  • Active Directory (On-premise, Azure AD) 
  • Windows työasemahallinta (esim. SCCM)  
  • Azure pilvipalvelut 
  • Verkkoympäristö 

Tarjoamme sinulle

Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Katsomme yhdessä tulevaisuuteen ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Meillä on kilpailukykyiset henkilöstöedut ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Tarjoamme sinulle suuren yrityksen ja osaavan tiimin tuen – meillä on mahtava työporukka, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen. 
 

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla työkaveriksemme etsimä osaaja?

Mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävään viimeistään 17.11.2019 mennessä.