(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa.

Haemme

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Kirkkohallituksen tietohallintoyksikön it-tukitiimiin, joka vastaa Kirkon keskusrahaston päätelaite-, tietoliikenne- ja tulostuspalveluista sekä käyttäjätuesta. Myös kirkon valtakunnallisten järjestelmien käyttäjätuki kuuluu tiimin vastuulle. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen järjestelmäasiantuntijaa, jonka päätehtäviin kuuluvat palvelupyyntöjen käsittely it-tuen 2. tasolla sekä kirkon ICT-palveluiden kehittäminen. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän tietojärjestelmien parissa sekä mahdollisuuden kehittyä omassa tehtävässään ja syventää osaamistaan. Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki tai Seinäjoki.

Toivomme sinun olevan oppimishaluinen ja kehittymiskyinen henkilö, joka uskaltaa tarttua ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Voit olla vielä uraasi aloitteleva, hieman it-tukitehtäviin tai vastaaviin perehtynyt tekijä tai kokeneempi alan osaaja.

Edellytämme kokemusta ja halua kehittyä joillakin seuraavista osa-alueista:
• Microsoft-teknologiat
• tietoliikenneverkot- ja teknologiat
• identiteetti- ja käyttöoikeuksienhallinta

Järjestelmäasiantuntijan työssä tarvitset myös
• asiakaspalvelutaitoja
• vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja
• ongelmaratkaisukykyä
• oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta

Edellytyksenä tehtävään on tietotekniikan tai muun soveltuvan alan insinööri-, AMK- tai vastaava tutkinto tai vastaava teoreettinen osaaminen ja työkokemus. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 503 mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (kokonaispalkkaus 2 467,04–3 131,75 euroa). Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa sähköisen rekrytointipalvelun kautta osoitteeseen evl.fi/tyopaikat viimeistään perjantaina 25.10.2019 klo 16. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaavat 11.-18.10.2019 tietojärjestelmäpäällikkö Jari Kähkölä (040 688 1544, jari.kahkola@evl.fi) tai 21.-25.10.2019 palvelupäällikkö Antti Krapu (040 620 5634, antti.krapu@evl.fi ).