(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

BAUHAUS-tietohallintotiimi vastaa Suomen ja Viron tavaratalojen sekä pääkonttorin IT-toiminnasta kokonaisuudessaan.

Vahvistamme nyt tietohallinnon tiimiämme ja haemme Service Centeriimme Vantaan Tammistoon 

KAHTA JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA.

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAN toimenkuva BAUHAUSin IT-osastolla on monipuolinen ja pääset mukaan niin haastaviin kehitysprojekteihin kuin ratkaisemaan käyttäjien päivittäisiä IT-ongelmia. Järjestelmäasiantuntijoiden roolit ja vastuut on jaettu neljään eri osa-alueeseen ja nyt haemme henkilöitä verkkokaupan tukeen sekä tietoliikenne ja verkot -osa-alueille. 

Järjestelmäasiantuntija – verkkokauppa työkuvaan kuuluu muun muassa verkkokauppatoimintojen kehittäminen yhteistyössä verkkokauppaorganisaation sekä markkinoinnin kanssa. Olet tuotetiedon hallinnan (PIM) järjestelmän pääkäyttäjä ja omaat mielellään kokemusta InRiver-järjestelmästä. Työkenttääsi kuuluu olennaisesti myös muut IT-osaston päivittäiset työtehtävät. Työnkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Järjestelmäasiantuntija – tietoturva ja verkot työnkuvaan kuuluu muun muassa palomuurien ylläpito, päivitykset ja konfigurointi. VPN-yhteyksien ja verkkojen hallinta sekä kehittäminen ovat osa työtehtävääsi. Työssäsi toimit vahvassa yhteistyössä ulkoisen kumppanin kanssa ja vastaat osaltasi yhteistyöstä kumppanin suuntaan. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää osaamista teknisestä tietoturvasta, palomuuriteknologioista, virtualisointialustoista, Linux- ja Win-palvelimista, IP-verkoista sekä tietoliikennelaitteista. 

Molemmat valittavat henkilöt tulevat toimimaan osana BAUHAUS Tietohallintoa, joka vastaa sekä Suomen että Viron BAUHAUS -yhtiöiden IT -nfrasta. Odotamme hakijoilta kyseisiin tehtäviin soveltuvaa osaamista ja koulutustaustaa, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme vahvaa asiakaspalveluasennetta ja tiimityöskentelytaitoja, sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme asianmukaiset työkalut, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä vakituisen työpaikan kansainvälisessä, vakavaraisessa ja kasvavassa kaupan alan yrityksessä.

Puhelintiedusteluihin vastaa Head of IT Pasi Pietilä to 17.10 kello 08.00 – 09.00 sekä pe 18.10 kello 10.00 – 12.00, puh. 09-584 11 128. 

Jätä hakemuksesi viimeistään 21.10.