(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CSC

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Haemme järjestelmäasiantuntijaa vahvistamaan CSC:n ylläpito- ja kehitystiimiä. Järjestelmäasiantuntijana osallistut CSC:n ja CSC:n asiakkaille toteutettavien räätälöityjen palvelinympäristöjen suunnitteluun, ylläpitoon ja kehitykseen. Tulevan tiimisi vastuulla on korkeakoulujen palveluiden alustat, sekä tutkimuslaitosten, kuten Tilastokeskuksen tutkimusympäristöjä. Työ sisältää projektityöskentelyä.

 

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua ylläpitoon ja kehitykseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä. CSC:n datakeskusverkot ja CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat supertietokoneet ja pilvipalveluympäristöt.

 

Omaat hyvät oppimistaidot ja sinulla on kyky hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia. Pyrit työssäsi automatisoimaan rutiinitehtävät ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Haluat kehittyä ja oppia uutta ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus tietotekniikan alalta tai muu soveltuva koulutus. Olet ehtinyt jo muutaman vuoden hioa taitojasi työelämässä. 

 

Arvostamme näyttöjä esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta: 

 

- Linux (RedHat/CentOS)- ja Windows-palvelinjärjestelmien ylläpito ja kehittäminen

- tietoliikennetekniikoiden ja protokollien tuntemus

- tekninen dokumentointi suomeksi ja englanniksi

- kokemusta tallennus- ja virtualisointijärjestelmista sekä tietokannoista

- tietoturvaosaaminen, standardit ja prosessit (esim. ISO 27001, VAHTI, ITSM/ITIL)

- skriptaus- ja ohjelmistokielien tuntemus (esim. Ansible, PowerShell, Python)

- Microsoft, Redhat, ITIL ja muut sertifioinnit katsotaan eduksi.

 

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.  Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä. Työnantajana CSC on joustava ja työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino on täällä helppo säilyttää optimaalisesti. Työyhteisö on kannustava, avoin ja yhteisöllinen. Arvostamme työkavereitamme ja pyrimme mahdollistamaan toistemme onnistumisen. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja aktiivisen virkistystoiminnan, jonka kautta voit tutustua 400 kollegaasi esimerkiksi laneissa tai kamppailukerhossa.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi 6.10.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

 

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.