(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme kaupan toiminnanohjausjärjestelmiin ja varastonhallinnan sovelluksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme Tampereelle osaajaa nimikkeellä

Järjestelmäasiantuntija

Työtehtävät keskittyvät palvelinten ja verkkoympäristön ja virtualisointialustan kehitys- ja ylläpitotehtäviin sekä infra- ja sovelluspalvelinten ja työasemaympäristöjen ylläpitoon (GPO). Tarjolla on haastavia ja monipuolisia tehtäviä osana neljän hengen teknistä asiantuntijatiimiä ja menestyvää ohjelmistoyritystä.

Edellytämme hakijalta kokemusta konesali- ja jakamokytkinten sekä verkon aktiivilaitteiden hallinnassa sekä tallennus- ja varmistusjärjestelmien parissa. Lisäksi osaamista tulisi löytyä muun muassa seuraavien osa-alueiden parista: Microsoft Hyper-V ja iSCSI Cluster Shared Volumes, Windows Server ja CentOS Linux-palvelimet sekä Microsoft SQL Server.

Eduksi katsotaan hyvä dokumentointitaito sekä itseohjautuva ja suunnitelmallinen työote. Toivomme, että tahdot kehittyä tehtävässäsi, toimit järjestelmällisesti ja pystyt tekemään ratkaisuja haastavissakin tilanteissa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työtehtävän, rennon työympäristön sekä mielenkiintoiset työtehtävät.

Täytä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Järjestelmäasiantuntija. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä: info.tampere@temp-team.fi tai puhelimitse 0207 414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.