(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Coronaria

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Coronarian tarina sai alkunsa halusta tehdä asiat toisella tavalla. Tavalla, joka palvelisi niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin yhteiskuntaakin. Tehtävämme on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet. Me Coronariassa haastamme vallitsevia toimintamalleja ja pohdimme, miten asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Tänä päivänä olemme yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista ja kuulumme superkasvajien joukkoon.

Coronarian Asiantuntijakeskus, toimien liiketoiminnan partnerina, etsii nyt OULUUN JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA tekniseksi pääkäyttäjäksi liiketoimintamme kasvun varmistamiseksi.

Tehtävänkuvaus:
Talous- ja henkilöstöhallinnon teknisenä pääkäyttäjänä vastaat siitä, että meillä on parhaat järjestelmät käytössämme tukien automatisoituvaa ja digitalisoituvaa talous- ja henkilöstöhallinnon tekemistämme.

Järjestelmäasiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä Asiantuntijakeskuksen eri tiimien, liiketoiminnan ja järjestelmäkumppanien kanssa. Työsi painottuu talous- ja/tai henkilöstöhallinnon eri järjestelmien ja moduulien sujuvan käytön varmistamiseen, käyttäjätukeen ja toiminnallisuuksien kehittämiseen.
Osallistut talous- ja henkilöstöhallinnon eri järjestelmien (mm. Opus Capitan, M2, Emcen ja Mepcon) kehittämiseen ja mahdollisten virhetilanteiden käsittelyyn. Pääset kehittämään myös robotiikan käyttöä järjestelmissä. Analysoit, testaat ja otat käyttöön uusia ominaisuuksia yhdessä järjestelmien käyttäjien, ICT:n ja järjestelmätoimittajien kanssa. Olet talous- ja henkilöstöhallinnon teknisten asioiden yhteyshenkilö ICT järjestelmätoimittajiin päin.
Kehität olemassa olevia prosesseja ja rakennat uusia. Työsi vaikuttaa konkreettisesti liiketoiminnan käyttäjäkokemuksen kehittämiseen. Vastaat myös tunnistettujen kehitysprojektien jalkauttamisesta ja kouluttamisesta organisaatiolle.

Työ Coronarialla tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnalle ja tiimityöskentelylle.
Meillä saat paljon vastuuta heti alusta alkaen, mutta myös hyvän perehdytyksen yrityksemme toimintaan ja toimialaan. Sijaintipaikkasi on Oulu.

Työssä onnistumiseen tarvitset:
• kokemusta järjestelmien käytöstä/kehittämisestä ja käyttöönotosta
• kokemusta järjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta
• ymmärrystä ja kokemusta talouden ja HR:n prosesseista
• kokemusta järjestelmien integraatioista
• ratkaisuhakuisuutta ja loogista päättelykykyä
• järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä
• kykyä kouluttaa ja ohjeistaa
• toimeen tarttuvaa asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
• soveltuva korkeakoulututkinto

Tarjoamme:
Meillä pääset työskentelemään näköalapaikalla kiinnostavalla toimialalla, jossa työlläsi on merkitystä. Tarjoamme suuren konsernin henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus.

Mitä: Tekninen pääkäyttäjä Coronarian Asiantuntijakeskukseen
Missä: Oulu
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Miten: CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito. Hakuaika päättyy 30.9.2019.
Miksi: Haasteellinen ja palkitseva työ Suomen superkasvajiin kuuluvassa terveysalan yrityksessä.