(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Netsecure Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Netsecure on kasvava ja ketterä lahtelainen IT-talo,  joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia tietotekniikan palveluita. Olemme osa DataCenter-konsernia, jossa työskentelee yhteensä 120 IT-alan huippuosaajaa neljällä eri paikkakunnalla.

Toimintamme kasvaessa haemme järjestelmäasiantuntijaa ylläpitämään asiakkaidemme IT-järjestelmiä. Työskentelet yhdeksän hengen asiantuntijatiimissä mm. pitäen huolta asiakkaidemme palomuureista, virtualisointiratkaisuista, levyjärjestelmistä ja palvelimista.

Toivomme että sinulla olisi jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Käytät sujuvasti VMWarea, sinulla on IP-lähiverkkotuntemusta ja osaat ylläpitää ja tukea Windows-palvelimia ja työasemia. Linux-osaaminen on plussaa. Me Netsecurella palvelemme asiakkaitamme timanttisella asenteella ja samaa toivomme myös sinulta. Työpäivämme ovat vauhdikkaita ja joskus saattaa olla montakin rautaa tulessa, siksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Työntekijänä pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta viihdyt kuitenkin tiimissämme sekä asiakkaidemme luona. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä
  • Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa osaamistaan
  • Mukavan ja rennon työyhteisön, jossa ei turhia pönötetä ja apua saa aina.
  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut (mm. lounas- ja virike-etu, täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, kuntosali, kattava työterveys ja hammashoitoetu).

Kuulostiko siltä että sopisit joukkoomme? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen haku@netsecure.fi, teemme päätöksen nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Koko tiimimme on valmiina perehdyttämään sinut uusiin työtehtäviisi!

Lisätietoja voit kysyä projektijohtaja Mikolta mikko.malmberg@netsecure.fi, puh. 050 518 4414.