(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CSC

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haemme Espoon toimistollemme järjestelmäasiantuntijaa vahvistamaan ylläpitotiimiä, joka on keskittynyt tutkimuksen ja koulutuksen kansallisen ja kansainvälisen yhteentoimivuuden ja datanhallinnan kehittämiseen identiteetinhallinnan federaatioiden avulla. Järjestelmäasiantuntijana osallistut CSC:n asiakkaille toteutettavien palveluiden kehitykseen ja ylläpitoon.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua ylläpitoon ja kehitykseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä. CSC:llä on ainutlaatuista osaamista datan hallinnan ja analytiikan, tietojärjestelmien yhteentoimivuuden sekä tieteellisen laskennan alueilla. CSC:n datakeskusverkot ja CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat supertietokoneet ja pilvipalveluympäristöt.

Olet kiinnostunut soveltamaan aiempaa osaamistasi innovatiivisesti eri konteksteissa, hahmotat hyvin laajoja kokonaisuuksia ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin oppiaksesi lisää. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus tietotekniikan alalta tai muu soveltuva koulutus. Olet ehtinyt jo muutaman vuoden hioa taitojasi työelämässä. Arvostamme näyttöjä esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta: 
 

  • Linux-palvelinjärjestelmien ylläpito ja kehittäminen
  • tietoliikennetekniikoiden ja protokollien tuntemus
  • käyttäjätunnistamiseen ja pääsynvalvonnan teknologiat
  • asiakasrajapinnassa toimiminen ja asiakaspalvelutyö
  • ryhmätyö- ja projektitaidot
  • tekninen dokumentointi suomeksi ja englanniksi
  • skriptaus-kielet

 

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi. Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä.

 

 Lähetä hakemuksesi 30.09.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.