(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet Jyväskylän Energia -konsernin tietohallintotiimissä yhdessä 14 muun ICT-ammattilaisen kanssa. Tiimimme tavoitteena on yhdessä valittujen yhteistyökumppanien kanssa tarjota nykyaikaisia, kustannustehokkaita ratkaisuja yrityksemme eri toiminnoille. Tuotamme ja ylläpidämme palveluja, jotka mahdollistavat yrityksemme liiketoiminnan jatkuvuuden ja kannattavan kasvun. Olemme panostaneet vahvasti IT-palvelujen, digitalisaation ja sähköisen asioinnin palveluiden kehittämiseen, ja järjestelmäasiantuntijana osallistut kehitystyöhön yhdessä kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Osallistut ICT-infrastruktuuripalveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon sekä tarjoat asiantuntemustasi yrityksen eri toimintojen käyttöön. Osallistut myös muihin tietojärjestelmien kehitysprojekteihin ja ICT-tukitehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään mm. tietojärjestelmien ja muiden ICT-ratkaisujen suunnittelua ja käyttöönottoja, dokumentointia, valvontaa, ylläpidollisia tehtäviä sekä olemassa olevien järjestelmien uudistamista ja jatkokehittämistä. Lisäksi työhön kuuluu päätelaitteiden elinkaaren hallintaan liittyviä tehtäviä sekä aktiivista yhteistyötä nimettyjen ICT-infrastruktuuri- ja loppukäyttäjäpalveluita tuottavien kumppaneiden kanssa. Toiminnassasi huolehdit siitä, että käytettävät tietotekniset ratkaisut täyttävät niille asetetut käytettävyys- ja tietoturvavaatimukset.

Odotamme sinulta laajaa tietojärjestelmien toiminnallisuuksien ymmärtämistä sekä monipuolista ICT-infrastruktuuriin liittyvien teknologioiden tuntemusta, esimerkkeinä tietoliikenne, tietoturva, työasemahallinta, palvelinalustat, virtualisointi, AWS, Azure sekä O365. Työtehtävien hoito edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, hyvää joukkuehenkeä ja tekemisen meininkiä uudistuvalla toimialalla. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Asemapaikkasi on Jyväskylä ja raportoit IT-palvelupäällikölle.

Lisätietoja: IT-palvelupäällikkö Mikko Malinen, p. 040 824 2829 mikko.malinen@jenergia.fi

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.9.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.