(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Kiinnostaisiko järjestelmäasiantuntijan tehtävä Suomen parhaassa työpaikassa?

Meillä on paikka vapaana DNA:n tietohallinto ja IT -toiminnon toimisto-IT-osastolla Helsingissä.

Järjestelmäsiantuntijana pääasiallisia tehtäviäsi ovat DNA:n myymälä- ja Contact Center ympäristön IT-palveluiden toteutus ja ylläpito, Microsoft Front End admin-tehtävät sekä IT-laitehankintojen ja niiden evaluoinnin vastuuhenkilönä toimiminen. Toteutat Toimisto-IT palveluita hyvällä palveluasenteella laajassa, koko maan kattavassa ympäristössä. Toimit osana asiantuntijaryhmää yhteistyössä liiketoimintojen ja talon sisäisten asiantuntijaryhmien sekä ulkoisten ohjelmistotoimittajien ja alihankkijoiden kanssa. Työtehtävääsi sisältyy huomattavasti itsenäistä autolla matkustamista ympäri Suomea sijaitseviin DNA-toimipisteisiin ja -myymälöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisosaamista seuraavilta alueilta: Microsoft Active Directory sekä siihen liittyvät palvelut, tiedostojakopalvelu, klusterointi, System Center Configuration Management (mm. työasemaohjelmistojen paketointi), Microsoft Windows 10 troubleshooting, lähiverkkopalvelut(LAN/WLAN/VLAN), mobiililaitteet ja alustat (Android, iOS), OS X/MacOS.

Lisäksi aiempi kokemus myymäläympäristössä toimimisessa katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotamme tietoteknistä koulutusta (AMK-insinööri/tradenomi) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Toivomme että sinulla on ajokortti. Tehtävä edellyttää läpäistyä turvallisuusselvitystä. 

Meillä DNA:lla on tavoitteena olla erinomainen työpaikka ja olemme kehittäneet työtapojamme ja -kulttuuriamme pitkäjänteisesti. Meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work-tutkimuksen suurten yritysten sarjassa ja lisäksi olemme vastaanottaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen.

Mutkattomuus on DNA:ssamme ja arjessamme se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. 

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.9.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esko Uusitalo puh. 044 044 4778 tai esko.uusitalo@dna.fi