(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki -salaatit ja SalaattiMestarisalaattibaari. Vuonna 2018 liikevaihtomme kasvoi noin 64,5 M euroon. Toimipisteet meillä on Pedersöressä, Mustasaaressa ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 400 henkilöä. Lisätietoja www.fresh.fi

Haemme

Järjestelmäasiantuntijaa

Toimintamme laajentuessa vahvistamme IT tiimiämme, sillä mukavaa ja mielenkiintoista työtä riittää. Olemme viime vuosina uusineet IT-infrastruktuuriamme ja samalla investoineet voimakkaasti tuotannon ja logistiikan automatisointiin.

Tehtävässäsi vastaat määriteltyjen tietojärjestelmien käyttäjätuesta, ylläpidosta ja kehityksestä. Osallistut tilaus-toimitusketjun järjestelmien ja prosessien kehittämiseen toimien yhteistyössä liiketoiminnan, asiakkaiden sekä järjestelmätoimittajien kanssa. IT-arkkitehtuurin ja prosessien kehittämisen lisäksi vastaat laitteiden ja järjestelmien päivittäisestä toimivuudesta läpi koko myynti-toimitusprosessimme.

Toivomme, että sinulla on sopivan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi tietoa

  • Teollisuuden prosesseista
  • Toiminnanohjausjärjestelmistä
  • Työasemista, AD, MS Office 365 sekä mobiilityöympäristöistä
  • IT-infrasta; verkkotekniikoista ja Windows- & Linux-palvelimista sekä VM-ware virtualisoinnista
  • Automaatiojärjestelmien rajapinnoista
  • teollisuuspäätelaitteista ja koodinlukijoista

Tulevassa roolissa on tärkeää, että viihdyt ihmisten parissa ja kykenet tarjoamaan hyvän palvelutason IT-tukea. Aito kiinnostus tekniikasta on luonnollisesti tärkeää. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa (5.8.-17.8) IT päällikkömme Teemu Hede  GSM 040 357 2113.

Tule onnistumaan kanssamme! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.8.2019 Hae tehtävää -linkin kautta.