(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme Espoon toimistollemme järjestelmäasiantuntijaa vahvistamaan ylläpito- ja kehitystiimiä.  
Järjestelmäasiantuntijana osallistut CSC:n ja CSC:n asiakkaille toteutettavien räätälöityjen palvelinympäristöjen suunnitteluun, ylläpitoon ja kehitykseen.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua ylläpitoon ja kehitykseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä. CSC:n datakeskusverkot ja CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat supertietokoneet ja pilvipalveluympäristöt. CSC:llä on pitkä historia tietoliikenteen edelläkävijänä, sillä CSC liitti Suomen internetiin vuonna 1988.

Omaat hyvät oppimistaidot ja sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja oppia uutta ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus tietotekniikan alalta tai muu soveltuva koulutus. Olet ehtinyt jo muutaman vuoden hioa taitojasi työelämässä. Arvostamme näyttöjä esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta:

•    Linux- ja Windows-palvelinjärjestelmien ylläpito ja kehittäminen
•    tietoliikennetekniikoiden ja protokollien tuntemus
•    asiakasrajapinnassa toimiminen ja asiakaspalvelutyö
•    ryhmätyö- ja projektitaidot
•    tekninen dokumentointi suomeksi ja englanniksi
•    ymmärrys tallennus- ja virtualisointijärjestelmistä
•    tietoturvaosaaminen, standardit ja prosessit (esim. ISO 27001, VAHTI, ITSM/ITIL)
•    skriptaus- ja ohjelmistokielien tuntemus

Microsoft, Redhat, ITIL ja muut sertifioinnit katsotaan eduksi.

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.  Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä.

Lähetä hakemuksesi 16.08.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.