(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Järjestelmäasiantuntija haussa unelmalomailun pariin!

Onnistuneiden unelmalomien toteuttamisen takana on vankka asiantuntijatiimi. Nyt haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa monipuolisten IT-infra tehtävien pariin. Pääset ICT-infrastruktuurin ylläpidon lisäksi myös suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia palveluita ja ratkaisuja. Tulet toimimaan itsenäisesti, tiimissä sekä yhdessä kumppaneidemme kanssa erilaisten ICT-projektien parissa. Toimipaikkana on Helsingin konttorimme Herttoniemessä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Holiday Club toteuttaa asiakkailleen unelmalomia. Majoitusvalikoimaamme kuuluu tasokkaita kylpylähotelleja ja viihtyisiä loma-asuntoja. Kohteemme ovat yhtä yksilöllisiä, kuin lomatkin. Tarjolla on runsas valikoima harrastusmahdollisuuksia ja palveluita. Lue lisää: https://www.holidayclubresorts.com/fi/

Etsimme oma-aloitteista, ammattitaitoista ja iloista tekijää. Jos esimerkiksi Microsoft Windows pohjaiset palvelut, O365, palvelinalustat (Nutanix -hyperconvergence), virtualisointi (VMware ) tai verkot (LAN, WLAN, VLAN) ovat sinulle tuttuja osa-alueita ja koet ne omaksesi, voit olla oikea henkilö tehtävään. Voimme muokata tarkempia vastuualueita osaamisesi ja ammatillisen mielenkiintosi pohjalta. Sinulla tulisi kuitenkin olla jo usean vuoden monipuolinen kokemus palvelin infrasta ja tietoverkoista. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa. Tuo oma persoonasi mukaan unelmalomiemme toteuttamiseen!

Hakemukset viimeistään 29.6.2019 mennessä  https://rekrytointi.holidayclub.fi/

Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, toimi siis nopeasti.

Lisätietoja Juha Järvenpää puh. 030 686 8033 keskiviikkona 12.6. klo 13–14 tai keskiviikkona 19.6. klo 13–14.