(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme Espoon toimistollemme järjestelmäasiantuntijaa vahvistamaan ylläpitotiimiä, joka on keskittynyt identiteetinhallinnan ja pääsynvalvonnan ratkaisuihin. Järjestelmäasiantuntijana osallistut CSC:n asiakkaille toteutettavien palveluiden kehitykseen ja ylläpitoon.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua ylläpitoon ja kehitykseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä. CSC:n datakeskusverkot ja CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat supertietokoneet ja pilvipalveluympäristöt. CSC:llä on pitkä historia tietoliikenteen edelläkävijänä, sillä CSC liitti Suomen internetiin vuonna 1988.

Koska haettava tehtävä on ainutlaatuinen, on tärkeintä, että sinulla on hyvät oppimistaidot ja kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja oppia uutta ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin kokeneiden asiantuntijoiden tukemana. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus tietotekniikan alalta tai muu soveltuva koulutus. Arvostamme näyttöjä esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta:


•    Linux-palvelinjärjestelmien ylläpito ja kehittäminen
•    tietoliikennetekniikoiden ja protokollien tuntemus
•    käyttäjätunnistamiseen ja pääsynvalvonnan teknologiat
•    asiakasrajapinnassa toimiminen ja asiakaspalvelutyö
•    ryhmätyö- ja projektitaidot
•    tekninen dokumentointi suomeksi ja englanniksi
•    skriptaus-kielet


Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi.  Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä.

 

Lähetä hakemuksesi 11.06.mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.