(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

HAEMME JUURI SINUA JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI


Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti työasemiin, verkkoihin, matkapuhelimiin ja käyttäjätukeen liittyviä asennus- ja tukitehtäviä sekä ongelmanratkaisua toimisto- ja teollisuusympäristössä yhteistyössä palvelutoimittajiemme kanssa. Merkittävä osa tehtävääsi on kriittisten ICT-prosessien valvonta sekä tiettyjen pilvipalveluiden ja tietojärjestelmien pääkäyttäjän tehtävät. Osallistut myös projekteihin ja kokemuksestasi riippuen voit toimia myös kehitysprojektien vetäjänä. Työskentely tapahtuu toimitiloissamme Turussa ja Naantalissa. Tehtävä on noin vuoden pituinen määräaikaisuus ja se alkaa mahdollisimman pian.
 

Odotamme

TOIVOMME SINULTA tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tietotekniikan insinööri tai IT-tradenomi) sekä aikaisempaa ICT-alan työkokemusta. Voit myös olla vastavalmistunut alan osaaja. Windows -työasemaympäristö, Microsoft AD, Office 365, tietoverkot ovat tuttuja sinulle. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä halua kehittää osaamistasi. Kokemus Windows-palvelimista ja palvelinten virtualisoinnista (VMware), Office 365 -yritysohjelmistoista (Teams, Sharepoint), ICT-infraympäristön ylläpitotehtävistä, tietojärjestelmien toteutusprojekteista tai ylläpidosta sekä syvällisempi osaaminen tietoverkoista (palomuurit, kytkimet) katsotaan eduksi.
 

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi sekä kannustavan työyhteisön pienessä tiimissä. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 10.6.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Antto Kulla ti 27.5. klo 10-12, pe 31.5. klo 8-9 ja 12-13, ma 10.6. klo 9-10, p. 050 557 3257.

Turku Energia on savuton työpaikka.