(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Instru Optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Instru Optiikka etsii vahvistusta pääkonttoriimme Espoon Sinimäkeen asiantuntevaan IT-tiimiin! Tutustu hakemukseemme ja pohdi voisitko sinä olla etsimämme osaaja?

Järjestelmäasiantuntija

Järjestelmäasiantuntija on monipuolisesti vastuussa Instru Optiikan erilaisten järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä. Etsimmekin tehtävään motivoitunutta IT-alan asiantuntijaa, joka jakaa innostuksemme osaamiseen ja kehittymiseen kaikissa tehtävissä. Instru Optiikassa olet osa tiimiä ensimmäisestä päivästä lähtien ja työssä viihtymisesi on meille tärkeää. Tarjoamme tehtävään hyvät lähtökohdat ja puitteet, sekä monipuolisesti perehdytystä ja koulutusta.

Odotamme sinun omaavan jo hieman aikaisempaa kokemusta IT-alan tehtävistä. Tarjoamme silti kattavan perehdytyksen ja koulutusta tehtävään, joten kaikkien järjestelmien erikoisasiantuntija sinun ei tarvitse olla. Erityisesti toivoisimme sinulta ymmärrystä ja osaamista moderneista integraatioratkaisuista ja tietokannoista, kuten Web Services, REST, XML, MS SQL. Tehtävässä tulisit kehittämään ja ylläpitämään integraatioitamme sekä tietokantaratkaisujamme. Tämän lisäksi toimisit joidenkin järjestelmien pääkäyttäjänä, siispä kyky ymmärtää ja hallita laajoja kokonaisuuksia katsotaan eduksesi.

Teknisen osaamisen lisäksi toivomme, että olisit tehtäviesi osalta vastuullinen ja oma-aloitteinen. Instru Optiikalla toimimme tiiminä koko organisaation ja konsernin tasolla, joten toivommekin sinun omaavan kykyä ymmärtää liiketoimintamme tarpeita ja tarvittaessa viestimään sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Arvostamme Instru Optiikalla työntekijöidemme osaamista ja innostusta työtehtäviä kohtaan. Kuulisimme mielellään hakemuksessasi aikaisemmista tehtävistäsi ja niistä asioista mitkä ovat sinulle tärkeitä työpaikalla ja työn tekemisessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää hakemuksessasi.

Mikäli tehtävänkuvaus herätti mielenkiintosi jätä hakemuksesi osoitteessa https://instruoptiikka.fi/tyopaikat/ . Oikea asenne ja halu oppia ovat aikaisempaa kokemusta tärkeämpää, joten älä epäröi jättää hakemusta.

Mikäli haluat kysyä tehtävästä lisää, kysymyksiisi vasta: Tietohallintopäällikkö Pekka Kerttula puh. 040 540 1313. Voit olla Pekkaan yhteydessä 16.4 klo 16-17, sekä 24.4 klo 8-9.

Hakuaika päättyy 28.4.2019