Järjestelmäasiantuntija
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Liity mukaan palvelinteknologian tiimiimme ja kasvamaan ICT-alan huippuosaajaksi! Haemme nyt sekä työuran alkuvaiheessa olevia että vähän kokeneempia järjestelmäasiantuntijoita Jyväskylän toimipisteeseemme. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä.

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Tehtävääsi sisältyy sekä uusia käyttöönottoja että olemassa olevien asiakasympäristöjen ylläpitoa. Toimit myös mukana projekteissa ja suoritat monipuolisia tehtäviä eri teknologioiden ympärillä. Toimenkuvaa voidaan räätälöidä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

TOIVOMME

Sinulla on aiempaa kokemusta ICT-alalta ja syvällistä osaamista palvelinkäyttöjärjestelmistä, ensisijaisesti Microsoft Windowsin puolelta. Tunnet itsesi kotoisaksi virtuaaliverkkojen ja palomuurien sekä kytkin- ja wlan-teknologioiden parissa. Osaat dokumentoida huolellisesti ja kommunikoit luontevasti liiketoiminnan edustajien kanssa. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme suoritettuja sertifiointeja, VMware-tuotteiden osaamista (vSphere) ja Microsoft Hyper-V osaamista.

TARJOAMME

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa teknologiavalintoihin ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja joustavat työajat sekä laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ja liikunta- ja kulttuuriedun.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa Toni Ylänen, puh. 040 848 4713 tai toni.ylanen@inmicsnebula.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 23.4.2019 mennessä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255036
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä