(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Tule työskentelemään Suomen johtavien ict-osaajien joukkoon! Haemme nyt sekä työuran alkuvaiheessa olevia että vähän kokeneempia järjestelmäasiantuntijoita Lahteen ja Tampereelle. 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA

Järjestelmäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat sekä etänä että paikan päällä tapahtuva asiakkaidemme ympäristöjen ylläpito ja uusien laitteiden asennus. Kokeneempana asiantuntijana suunnittelet ja toteutat yhdessä muun tiimin kanssa järjestelmäratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Muokkaamme toimenkuvaasi kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. 

TOIVOMME

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan vähintään 2 vuoden kokemusta alalta sekä palvelin-, verkko- tai työasemaosaamista. Kokeneemmalta asiantuntijalta tehtävä edellyttää jo laaja-alaisempaa työkokemusta vähintään 5 vuoden ajalta sekä vankkaa palvelin-, tallennusjärjestelmä- ja tietoliikenneosaamista. Konkarina sinulle on jo karttunut myös enemmän kokemusta kokonaisuuksien hallinnasta ja vaativammasta ongelmanratkaisusta. 

Lisäksi toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä joustavuutta. Opettelet mielelläsi uutta ja toimit tehokkaasti myös paineen alaisena. Käytät sujuvasti suomea ja englantia. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävien hoitamiseksi. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys.

TARJOAMME

Meillä saat paikan aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme yrittää parhaamme mukaan saada sinutkin viihtymään. Saat mahdollisuuden vaikuttaa teknologiavalintoihin ja pääset mukaan palveluidemme kehittämiseen entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja joustavat työajat. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa Toni Tolonen, puh. 050 413 1669 tai toni.tolonen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 15.2.2019 mennessä!