(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Lääkärikeskus Aava Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme järjestelmäasiantuntijaa Lääkärikeskus Aavaan Helsinkiin

Oletko asiakaslähtöinen ja aikaansaava järjestelmäasiantuntija?

Tehtäviisi järjestelmäasiantuntijana kuuluvat terveydenhuollon ammattilaisten eri sovellusten ylläpito, ongelmien ratkominen, käytön opastus, ohjeiden laatiminen ja muut tekniset työtehtävät. Osallistut teknisenä asiantuntijana myös erilaisiin kehityshankkeisiin.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, aikaansaava, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Olet joustava ja sopeudut jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät malttisi ja järjestelmällisen otteesi myös kiire- ja painetilanteissa. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Edellytämme sinulta:

  • Windows-työasema ja ad -ympäristöjen tuntemusta
  • monipuolista ongelmanratkaisukykyä, mm: verkko-ongelmat, tulostusongelmat, laitteisto- ja ajuriongelmat sekä sovellusten asennus ja konfigurointi
  • dokumentointivalmiuksia
  • kiinnostusta monipuoliseen ja itseohjautuvaan asiantuntijatehtävään, joka sisältää myös rutiineja
  • kykyä pitää monia lankoja käsissä nopeatempoisessa ja hyvinkin kiireisessä ympäristössä
  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
  • datanomin tai vastaavaa alan koulutusta
  • kokemus terveydenhuollon järjestelmistä luetaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kiinnostavan tehtäväkentän lisäksi arvojemme mukaisesti mutkattoman ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä inspiroivan työympäristön.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.1.2019 mennessä linkkiin
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b9a428e7

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Tero Lainpelto, tero.lainpelto@aava.fi, p. 050 4058250 (ma – pe klo 13-15)

Tätä Lääkärikeskus Aava on

Rautainen ammattilainen

Panostamme Aavassa ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

Sujuva huolenpitäjä

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Aavassa on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme.

Rohkea uudistaja

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita.

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös Aavan toimintaa ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.

Tarjoamme kehitysmahdollisuuksien, kannustavan työympäristön ja laadukkaiden työolosuhteiden lisäksi houkuttelevia henkilöstöetuja. Monipuolisen työterveyshuollon ohella sinä ja perheesi saatte alennuksia Aavan palveluista. Kortille ladattavat liikunta- ja kulttuuriedut sekä lounasetu kuuluvat kaikille työntekijöillemme. Lisäksi henkilökuntamme saa kiinnostavia etuja konserniimme kuuluvissa laskettelukeskuksissa Rukalla ja Pyhällä.