(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Amiedu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle

järjestelmäasiantuntijaa vahvistukseksi digitaalisiin palveluihimme.

Tehtävänäsi on vastata käytössämme olevien koulutuksen toiminnanohjausjärjestelmien muokkauksesta ja ohjaamisesta palvelemaan tutkintokoulutuksen ja laajan käyttäjäkuntamme tarpeita ja toimit tässä aktiivisesti järjestelmätoimittajien kanssa. Vastaat uusien versioiden käyttöönotosta ja tuet muita järjestelmän pääkäyttäjiä heidän tehtävässään. Kehität yhteistyössä käyttäjien kanssa seurannan ja raportoinnin malleja ja välineitä.

Tehtävässä vaaditaan koulutusalan toiminnanohjauksen prosessien ymmärrystä, tietokantaosaamista (SQL) ja järjestelmärajapintojen hallintaa (tässä tehtävässä mm. Opintopolku Koski-, ePerusteet- ja eHOKS-rajapintoineen). Kokemus StudentaPlus-järjestelmästä ja/tai muista vastaavista järjestelmistä, tutkintotavoitteisen koulutuksen prosesseista sekä analytiikasta ja raportoinnista on eduksi (esim. PowerBI).

Arvostamme palveluhenkistä asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä ratkaisukeskeisyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä koulutusalan toiminnanohjauksen ja prosessien syväosaajaksi koulutusalan digitalisoituessa. Tukenasi tehtävässä ovat tietohallintomme muut gurut.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 25.11.2018. Hakulinkki

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4e80918d

(Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Järjestelmäasiantuntija”) Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Tiilikainen 13.11. 2018 klo 13-14 ja 20.11.2018 klo 13-14 puh. 040 5633 169.