(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Palvelunhallinnan tiimimme etsii JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA työskentelemään Digian omien tuotteiden parissa yhdessä rautaisten ammattilaisten kanssa.

Vastaat järjestelmien asiakasasennuksista, teknisestä tuesta sekä tietokantoihin ja palvelininfraan liittyvästä konsultoinnista teknisen palvelutiimin jäsenenä. Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakasprojekteissa infraan liittyvissä kehitys- ja ylläpitotehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluu sisäisten ja ulkoisten asiakkuuksien parissa työskentely niin Digian toimipisteillä kuin asiakkaidemmekin tiloissa.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutustausta, osaamista ja kokemusta alustojen suunnittelu- ja asennustöistä ja ennen kaikkea haluat kasvaa entistä laaja-alaisemmaksi infra-asiantuntijaksi. Tehtävänkuva edellyttää kohtuullista tuntemusta MS SQL- tai Oracle-tietokannoista. Lisäksi toivoisimme sinulta hyvää osaamista liittyen Windows-palvelinkäyttöjärjestelmiin ja vikasietoisten järjestelmien rakentamiseen.

Persoonana olet oma-aloitteinen ja taitava ongelmien ratkaisija sekä positiivinen, energinen ja ennakkoluuloton joukkuepelaaja. Sinulla on itsenäinen työskentelyote ja otat vastuuta asiakkaan teknisestä ratkaisusta. Tuot oman teknisen näkemyksesi rohkeasti esille. Asenteesi ja hermosi ovat kohdallaan, joustat tarvittaessa työajan tai matkustuksen suhteen ja haluat jatkuvasti kehittää ammattitaitoasi. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä tulet tietenkin mahtavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset laittamaan ongelmanratkaisukykysi todelliseen testiin ja kokemaan onnistumisen tunteita yhdessä muun tiimisi kanssa. Digialla on hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiselle kehittymiselle, sillä työskentelemme hyvin laajalla skaalalla erilaisten teknologioiden parissa ja meillä on vaihtelevia asiakkuuksia ja projekteja. Toiset tykkää hiihtää ja toiset golffaa - kaikkea kerhotoimintaa tuetaan. Meillä on myös lähes kaikenkattavat työsuhde-edut, mukaan lukien sairauskuluvakuutus ja hammashuolto. Parasta on kuitenkin hyvä porukka. Tule ja liity kasvavaan joukkoomme, meillä olet kuin kotonasi!

Hakuaika päättyy 23.9.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Laukkarisen Lauri vastaa niihin mielellään p. 050 388 0800 tai lauri.laukkarinen@digia.com.