(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Jatkamme kasvua ja vahvistamme rakennusautomaatiotiimiämme hakemalla toimipisteeseemme Turkuun kahta rakennusautomaatioasiantuntijaa.

Tässä tehtävässä pääset osaksi toimivaa rakennusautomaatiotiimiä monipuolisten tehtävien pariin. Työnkuvaasi sisältyy rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus ja säätötehtävät, asennukset sekä kunnossapidon vaihtelevat tehtävät. Osallistut lisäksi käyttöönottoon ja huoltotoimenpiteisiin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • LVIS- järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemusta ja prosessien ymmärtämistä
  • alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemuksen (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).
  • tietoverkkomaailman tuntemuksen

Tekninen koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta sähkötöistä (230VAC) sekä rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemusta. Osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia. Tarvitset tehtävässä myös järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärrystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Kai Kortelainen p. 050 390 6784. Caverionia rekrytoinnissa avustaa VMP Group ja lisätietoja prosessiin liittyen antaa HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053. Hae tehtävää 23.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.