(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme järjestelmäasiantuntijaa Järjestelmäpalvelut –tiimiin. Päävastuualueinasi ovat palkitsemisen sekä vakuutusmatemaattisten järjestelmien kehitys ja ylläpito.

Tehtävänäsi on auttaa liiketoimintaa järjestelmiin liittyvissä tuotannon haasteissa ja kehittää järjestelmiä. Haluat toimia aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa ja ottaa haltuun palkitsemisen liiketoiminnan. Hallitset vaatimusmäärittelyn ja määrittelyn ja osaat kääntää liiketoimintatarpeet toteutettaviksi vaatimuksiksi. Vastaat osaltasi järjestelmien toiminnasta ja häiriöttömyydestä liiketoiminnalle.

Odotamme sinun olevan ennen kaikkea hyvä tiimipelaaja, joka tulee erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on vankka osaaminen Microsoftin.net -tuotteista ja hallitset vanhemmat teknologiat mm. VB6. Olet analyyttinen ja hallitset eri järjestelmien väliset riippuvuudet sekä hahmotat niistä muodostuvat kokonaisuudet. Pystyt kommunikoimaan omat ideasi ymmärrettävästi niin teknisille kuin liiketoiminnan edustajille.

Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet positiivinen, kehittämisorientoitunut ja oma-aloitteinen. Pidät monipuolisesta työstä ja sinulla on halua tarttua asioihin sekä ratkaista ongelmia. Ymmärrät palveluhenkisyyden merkityksen työssäsi ja pystyt pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa olet keskeisessä roolissa lisäeläkejärjestelmien ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet juuri uusituissa nykyaikaisissa toimitiloissa Helsingin Bulevardilla.

Hae tehtävään nopeasti, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 26.8. mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat järjestelmäpäällikkö Antti Kuloselta. Antin tavoitat numerosta p. 040 353 6934.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi