(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Palvelunhallinnan tiimimme etsii

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

tietoverkkojen, palvelinympäristöjen ja pilvipalveluiden operointi- ja kehittämistehtäviin yhdessä rautaisten ammattilaisten kanssa. Asemapaikkasi voi sijoittua joko Helsinkiin, Raumalle, Jyväskylään tai Tampereelle.

Tehtävässä toimit infrapalveluita tuottavan tiimimme jäsenenä. Tämän tiimin vastuulla on kehittää ja ylläpitää on-premises- ja pilvialustoilla toimivia järjestelmäalustoja. Tulet toimimaan sekä Digian sisäisten että asiakkaille tarjottavien ratkaisujen parissa. Rooli on erittäin hyvä näköalapaikka Digian eri liiketoimintojen palvelutarjontaan.

Toivomme sinulta jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä osaamista verkkojen ja järjestelmien ylläpidosta ja suunnittelusta. Tunnet jonkun enterprise-tason palomuuriratkaisun kohtuullisesti. Infrapuolen ongelmanratkaisu on sinulle tuttua puuhaa. Sinulta löytyy oma-aloitteista ja aktiivista otetta. Tuotat laadukasta dokumentaatiota, olet tottunut tiimityöhön ja haluat työskennellä kädet syvällä savessa.

Meillä saat suuren yrityksen tukiverkon ja etuudet, mutta pienen yrityksen letkeän ilmapiirin ja joustavan organisaation ilman liikoja lomakkeita. Tehtävä on takuulla kiinnostava, jos haluat laaja-alaista kokemusta pilvitransformaatiosta ja IT-palvelutuotannosta. Toimit osana pätevää asiantuntijatiimiä ja saat sen tuen uusien asioiden opiskeluun. Töitä on mukava tehdä, kun meihin luotetaan. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on mahtavat, auttavaiset työkaverit ja taatusti hyvä meininki.

Hakuaika päättyy 6.8.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Lauri Laukkarinen vastailee niihin mielellään numerossa 050 388 0800 tai sähköpostilla lauri.laukkarinen(at)digia.com.