(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
FCG Finnish Consulting Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

FCG Finnish Consulting Groupin tietohallintoyksikkö tarjoaa ICT-palveluja koko konsernin käyttöön. Yksikkömme toimii ICT-asioissa liiketoimintojen tukena järjestelmävalinnoissa sopimusneuvotteluista käyttäjien lopputukeen asti.

Järjestelmäasiantuntija, jolla on kokemusta erityisesti Linux-pohjaisten järjestelmien ylläpidosta eikä Windows-järjestelmien ylläpitokaan aiheuta päänsärkyä ja jolle Devops-kehitystyökalut ja menetelmät ovat ennestään tuttuja. Haluatko sinä olla osa konsernimme tietohallintoyksikköä?

Työssäsi tulet vastaamaan ensisijaisesti Linux-järjestelmien ylläpidosta. Työnkuvaan kuuluu myös ohjelmistokehitysympäristöjen ylläpito ja kehitys Devops-ajattelutavan mukaisesti. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös asiakkaillemme tuotettava asiakastuki liittyen omiin järjestelmäkokonaisuusvastuisiin. Hallittavat ympäristöt, joita on yli 300, sijaitsevat sekä eri pilviympäristöissä että omassa konesalissa.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, asiantuntijaorganisaation, nykyaikaisen työympäristön ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Työskentelypaikkana toimii pääsääntöisesti Helsingin toimisto. Oulun toimistomme on toinen vaihtoehtoinen työtehtävän sijoituspaikka. Työn aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa, mieluiten mahdollisimman pian.

Edellytämme työkokemusta Devops-järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Käytännön kokemus Linux- ja Windows-pohjaisten järjestelmien ylläpidosta.

Tehtävässä työskennellään seuraavien teknologioiden parissa:
Linux- (Cent OS ensisijainen) ja Windows Server -palvelinkäyttöjärjestelmät, Hyper-V ja VMware -virtualisointialustoilla.
Pilvipalvelujen ylläpito ja automaatio:
• Microsoft Office 365 ja Dynamics 365
• Amazon Web Services (AWS)

Sovelluskehitysympäristöjen ylläpito, kehittäminen ja automaatio:
• Jenkins, Docker
• Metriikkatyökalut
• Bitbucket, Confluence
• Ansible etc.
NGINX, DNS, DHCP
PKI
Windows, Mac OS -työasemat
Edellytämme sinulta hyvää Suomen ja Englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.6. lähtien tietohallintopäällikkö Matti Oosi, matti.oosi@fcg.fi, 040 552 9619.
Lähetä hakemuksesi 15.6.2018 mennessä.