(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme järjestelmäasiantuntijaa Tietohallinnon Infra-tiimiimme. Työskentelet osana kuuden hengen asiantuntijatiimiä ja raportoit kehityspäällikölle. Teet tiivistä yhteistyötä tietohallinnon muiden tiimien ja liiketoiminnan kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat palvelin- ja pilviympäristön ylläpito- ja kehitystehtävät. Lisäksi osallistut aktiivisesti oman vastuualueesi kehitysprojekteihin.

Odotamme sinulta IT-alan soveltuvaa koulutusta ja monipuolista työkokemusta teknisistä asiantuntijatehtävistä. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisutaitoa. Arvostamme sertifiointeja, laajaa teknistä osaamista ja kokemusta erityisesti Microsoftin tuotteista sekä kykyä ohjata palvelutoimittajia ja kumppaneita. Olet positiivinen ja kehittämisorientoitunut työkaveri, ja työotteesi on oma-aloitteinen. Ymmärrät palveluhenkisyyden merkityksen työssäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä finanssialan johtavassa yrityksessä. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työskentelet nykyaikaisissa toimitiloissa hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskustassa.

Hae tehtävään sunnuntaihin 3.6. mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Mikko Valkama. Mikon tavoitat numerosta 050 338 9733 torstaina 24.5. klo 9-11 ja perjantaina 25.5. klo 12-15.

Lue lisää meistä ja viimeisistä kuulumisistamme osoitteesta www.mandatumlife.fi.