(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Järjestelmäasiantuntija, Välitysverkot / Laajakaistapalvelut mobiili

Oletko sinä DNA:n seuraava järjestelmäasiantuntija?

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana välitysverkkojen laajakaistapalvelut mobiili -osastoa. Pääasiallinen tehtäväsi on DNA:n Online Charging System (OCS) –järjestelmien ylläpito, viankorjaus ja pienkehitys. Järjestelmäasiantuntijana vastaat osaltasi verkon palveluiden laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä PS Core- ja CS Core -tiimien kanssa.

Odotamme sinulta seuraavaa osaamista:

  • Linux -käyttöjärjestelmät
  • SQL-tietokannat

Seuraavat osaamisalueet lasketaan eduksi:

  • perustiedot mobiiliverkoista
  • Python/Perl/Shell script/PHP -ohjelmistokehitys/scriptaaminen
  • ymmärrys IP-verkoista
  • kokemus testiautomaatiosta

Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen. Arvostamme ennen kaikkea Let´s do it -asennetta.  

Olet meille ihanteellinen hakija, kun olet kouluttautunut tekniikan alalle ja olet myös kerryttänyt jonkin verran alan työkokemusta. Jos olet opinnoissasi vasta loppusuoralla tai vastavalmistunut tämä on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan jo opittua työelämässä, ja edelleen kehittymään suuressa yrityksessä osana osaavaa tiimiä!

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaskokemusta. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia. DNA palkittiin helmikuussa Suomen toiseksi parhaana työpaikkana suurten yritysten sarjassa Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa.

Tarjoamme uudelle työkaverillemme viihtyisät toimitilat Rauman keskustassa, monia kiiteltyjä henkilöstöetuja ja mikä tärkeintä, ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, emme silti unohda huumoria. Tehtävän arvioitu aloitus heinäkuussa.

Huomioithan, että tehtävään valinta edellyttää turvallisuusselvitystä.

Miltä kuulostaa? Mikäli kiinnostuit täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 31.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Kimmo Liikonen, kimmo.liikonen@dna.fi, puh. 044 7214501.