(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Okmetic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Tehtäväsi on olla mukana kehittämässä Okmeticin operatiivista toimintaa. Työhösi kuuluu mm. lähiverkkojen ja palvelimien uusimista, ympäristön kehittämistä liiketoiminnan vaatimuksien perusteella sekä järjestelmien integrointeihin liittyviä tehtäviä.

Sinulla on erityisesti Unix(Aix)/Linux –osaamista sekä kokemusta Windows-ympäristöstä ja tietoliikenneratkaisuista. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta joistakin seuraavista:

  • Windows Active Directoryn tuntemista
  • Kokemusta jonkin komentokielen (Perl, Python, Powershell) käytöstä
  • Kokemusta levyjärjestelmien käytöstä
  • Kokemusta langattomien verkkojen ylläpidosta
  • Kokemusta virtualisointialustojen ylläpidosta (Aix Lpar, Vmware, Citrix)
  • Kokemusta tietoturvatuotteista (virussuojaus, palomuurit)

Arvostamme tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutustasi sekä useamman vuoden työkokemustasi ja haluasi kehittyä ammattilaisena kanssamme.

Työssäsi sinua auttavat oma-aloitteisuus, itseohjautuvuus ja halu ratkoa haasteita laadukkaasti. Avoin ja joustava asenne sekä luontevat vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan yhteistyössä lukuisten eri tahojen, kuten laite- ja ohjelmistotoimittajien kanssa. Toivomme sinulta suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, sillä työskentelet tarvittaessa myös kansainvälisen organisaatiomme käyttäjien tukena.Toimipaikkasi sijaitsee Vantaan Piitiellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua piin ihmeelliseen maailmaan ja kehittää maailmanlaajuisesti kasvavaa liiketoimintaa omalla osaamisellasi. Hyvien etujen lisäksi pääset mukaan tiimiin, jossa asiat tehdään ammattitaidolla ja positiivisessa kehityshengessä. Tässä talossa viihdytään!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Tarja Oinonen, puh +358 50 531 4864 ja Pasi Lepistö, puh. +358 50 490 3670. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 06.05.2018 mennessä oheisesta linkistä www.mercuriurval.com viite FI-12503.