(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme Olkiluotoon

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

tietohallinto-tiimiin tuottamaan IT-palveluita TVO-konsernin liiketoiminnoille. Vastaat tuotanto- ja projektitoimintaa tukevien tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä sekä oman organisaation että IT-yhteistyötahojen kanssa. Toimit myös vastuualueesi tietojärjestelmäprojekteissa projektipäällikkönä ja asiantuntijana.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kuten tietotekniikan insinööri/DI tai tietojärjestelmätieteen loppututkinto. Työkokemusta soveltuvalta alalta tulisi olla yli viisi vuotta sisältäen osoitettua osaamista tietojärjestelmien kehittämisestä, ylläpidosta ja integroinnista sekä yleistä osaamista teollisuusyritysten tietojärjestelmistä.

Tarkempi vastuualueesi määritellään kykyjesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan, mutta se voi sisältää esimerkiksi HR-alueen ja/tai kunnossapidon tietojärjestelmiä, sekä ostettujen palveluiden hallinnointia.

Tehtävään on mahdollista sisällyttää muitakin IT-osaamiskeskuksen osaamiskokonaisuuksia, kuten esimerkiksi raportointiratkaisujen kehittämistä. Asiakaspalveluasenne, positiivisuus ja halu oppia uutta ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antavat tietohallinnon palvelupäällikkö Petri Kuosmanen p. 040 5266 654 ja tietohallintopäällikkö Jukka-Pekka Jylhä p. 050 4424 443.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 30.4.2018 mennessä osoitteessa www.tvo.fi/tyopaikat