(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
Porasto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

eläkkeiden laskentajärjestelmien kehitys- ja ylläpitotöihin

Haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu Poraston lakisääteisten eläkkeiden ja lisäeläkkeiden laskentajärjestelmien kehittäminen. Tehtäviin voi kuulua myös muiden järjestelmien kehitystyötä. Henkilön tehtävänä on suunnitella, määritellä ja testata laskentajärjestelmiä sekä hoitaa käyttäjätukea yhdessä muiden järjestelmäkehittäjien kanssa.

Järjestelmäkehitys tapahtuu tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme, asiakkaidemme ja ulkoisten konsulttien kanssa. Työhön kuuluu myös osallistumista kaikkien eläkelaitosten yhteisten järjestelmien määrittelyyn, suunnitteluun, testaamiseen ja työeläkealan yhteistyöryhmissä työskentelyyn.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa, vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta. Työkokemus vakuutusalan tietojärjestelmien kehitys- ja projektityöstä sekä työeläkealan tuntemus on eduksi. Numerotarkkuus, suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, vuorovaikutustaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne takaavat onnistumisen tehtävässä.

Lisätietoja antaa arkisin kello 9.00 – 15.00 eläkejohtaja Henri Ala-Honkola, puh. 040 541 8448.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 29.4.2018 Henri Ala-Honkolalle sähköpostitse henri.ala-honkola@porasto.fi.