(Poistunut julkaisusta)

Järjestelmäasiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Järjestelmäasiantuntija, Välitysverkot / Laajakaistapalvelut mobiili

 

Oletko sinä DNA:n seuraava järjestelmäasiantuntija?

Pääasiallinen tehtäväsi on DNA:n Online Charging System (OCS) –järjestelmien ylläpito, viankorjaus ja pienkehitys. Järjestelmäasiantuntijana vastaat verkon palveluiden laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä PS-core ja CS-core tiimien kanssa. Järjestelmäasiantutijana työskentelet osana välitysverkkojen laajakaistapalvelut mobiili osastoa.

Tehtävässä menestyäksesi on keskeistä OCS-järjestelmien ymmärrys, Linux-osaaminen ja mobiiliverkon arkkitehtuurin tuntemus. Ohjelmointitaidot ja mobiiliverkon protokollien (kuten Diameter) syvällinen tuntemus katsotaan eduksi.

Olet korkeakouluttautunut tekniikan alalle ja kerryttänyt vähintään kolmen vuoden työkokemuksen. Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen. Arvostamme myös analyyttistä ja kehitysorientoitunutta asennetta.  

Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.​ Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet joko pääkonttorillamme Helsingissä DNA Talossa tai Raumalla DNA:n viihtyisissä toimitiloissa, ja mikä tärkeintä ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita.

Oletko sinä seuraava järjestelmäasiantuntijamme? Mikäli kiinnostuit täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 26.2.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Liikonen, kimmo.liikonen@dna.fi, puh. 044 7214501.